Szomszédok mindörökké

Szomszédok mindörökké

Akció: Kézigránátot dobnak a presszóra

Alma nem gondolkodik, cselekszik

2017. június 06. - blogoskarcsi

Egy motoros bedob egy kézigránátot a vendégekkel teli presszóba. Alma, a pultosok királynője egy másodpercig sem habozik és a tettek mezejére lép: felkapja a földről a robbanószert és kihajítja az utcára.

granat1.jpggranat2.jpggranat3.jpggranat4.jpggranat5.jpg

Ennek köszönhető, hogy senki sem hal meg, és mindenki egy karcolás nélkül megússza az esetet. Az utca túloldalán levő autó porig ég, de a mindig mosolygó, mégis komoly felszolgálónő így is megdicsőül hőstette miatt.

Mindez a Szomszédok 270. epizódjában történt, 1997-ben. Az azóta eltelt 20 esztendő alatt nagyot változott a világ, de egyvalami biztosan megmaradt: a pultosok ma is felelősséget éreznek a vendégekért. Legalábbis ezt mondja Bohus Péter, aki egy belvárosi étteremben dolgozik flair bártenderként.

- Egy ilyen helyzetben ha van az embernek lélekjelenléte, akkor cselekszik, első sorban a saját életét védve, de természetesen azért próbálni kell a többieken is segíteni, ha mód van rá. Ez egy jó vendéglátós ismérve -fogalmazott a fiatal férfi.

bohus_1.jpg

Péter elismeri Alma gyors reakcióját, de azért a rendezői hibákat is kiszúrja:
-Én meglepődtem volna, hogy mit dobnak oda. A másik hiba pedig az, hogy a kocsi, aminek nekidobja a gránátot, már eleve össze volt törve. Ez világosan látszik a háttérben. Filmes a családom, az ilyen bakikat mindig észreveszem. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szomszedokmindorokke.blog.hu/api/trackback/id/tr4712568141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheSaurus 2017.06.07. 13:40:31

A Szomszédokban már az is bravúr volt, ha valaki végig tudta mondani azt a szöveget, amit a teljesen életidegen forgatókönyvírók élőbeszédnek képzeltek. Ilyen apróságokon kár fennakadni. Egy fokkal ez is jobb, mint némelyik "már éppen majdnem történt valami" jellegű újabb sorozat. ;)
süti beállítások módosítása