Szomszédok mindörökké

Szomszédok mindörökké

Nyugdíjba ment a Szomszédok élő hőse

Valós karakter furikázta Magenheim dokit

2017. szeptember 01. - blogoskarcsi

Az Országos Mentőszolgálat az alábbi közleményt tette közzé:

nyugdij.jpg

NYUGDÍJBA MEGY A SZOMSZÉDOK GIOVANNIJA

Az igazi rajongóknak nem kell bemutatnunk Kápolnai József bajtársunkat, hisz 1987-től minden második csütörtökön találkozhattak vele 13 éven át, a sorozat mentős jeleneteiben.
Mágenheim doki legendás 305-ös , egyébként valóban létező egységének állandó sofőrjeként Ő mutatta be a nézőknek a mentőjárművek fejlődését ,a Nysa-tól a Mercedes-ig. Kápó, mert valójában mindenki így ismeri, 1982 ben lépett be a mentőkhöz gépkocsivezetőnek. Három év múlva már az ország legnagyobb mentőállomásának garázsmesterévé nevezték ki.
A szakmán belül persze nem a sorozat, hanem jólelkűsége, igaz embersége és szakmai profizmusa tette elismerté az Oravecz Béla- díjjal is kitüntetett, kivételes humorú mentő-gépkocsivezetőt!
Bajtársunk közel 40 év szolgálat után akasztja szögre hamarosan a piros kabátot.

Boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szomszedokmindorokke.blog.hu/api/trackback/id/tr6412795436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása