Szomszédok mindörökké

Szomszédok mindörökké

Egy évvel ezelőtt hunyt el Józsa Imre

Újra akarta magát építeni

2017. október 30. - blogoskarcsi

Egy éve halt meg Józsa Imre (Budapest, 1954. március 18. – Budapest, 2016. október 30.) Jászai Mari-díjas magyar színművész.
A Szomszédok rajongói 1998-1999-ig élvezhették felejthetetlen játékát, ugyanis ő alakította Kázmért, a pincért Almáék presszójából.jozsaimre_szomszedok.jpg

Józsa Imre háromszor nősült életében, és két leánya született.
Élete utolsó hónapjaiban már nagyon lefogyott és nehezen járt. A betegségéről nem szívesen beszélt, részeben azért, mert mindvégig a jövőjét tervezte.
"Ott tartok, hogy pici apró legókból újra felépítem magam. Ennyi! Tudja, az ember egy idő után olyan lesz, mint egy elefánt vagy egy kutya. Félrehúzódik, ha úgy érzi, hogy baj lesz. És nem szeretné, hogy tudják az állapotát, a betegségét. Akik ismernek, megismernek, gyakran megkérdezik, hogy vagyok. Akkor csak annyit mondok: hosszú" - nyilatkozta a Borsnak egy eseményen, melyen a XV. VIDOR Fesztivál Hyppolit életműdiját vehette át. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szomszedokmindorokke.blog.hu/api/trackback/id/tr6713115670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása